KAIKKI VALMISTA PUKINKONTTIIN

Nyt on joululahjat paketoitu, ja kuten edellisinäkin vuosina, kierrätys on ollut kunniassa ja vanhat lahjapaperit ahkerassa käytössä. Minulla on vain yksi ostettu lahjapaperirulla, muuten hyödynnän aiempien vuosien pakkausmateriaaleja. Ja niitähän riittää! Odotan hienoja lahjapaketteja melkein yhtä paljon kuin itse lahjoja, ja hamstraan aina parhaat päältä omiin kätköihini. Perheemme naisilla on tapana suorastaan kilvoitella kauniiden pakettien tekemisessä, ja niitä ihaillaan kuin parhaitakin taideteoksia.

Omat pakettini menevät tänä vuonna luonnonläheisellä linjalla, yksinkertainen on kaunista! Säilytyskorikin on sävy sävyyn, harmonia on niin täydellinen että mahdanko ikinä enää pystyä palaamaan niihin punaisiin tonttupapereihin ja räikeisiin kuvioihin? Lapsena ne olivat kyllä parhaita ja siskon lapsille sentään paketoin vähän värikkäämmät paketit. :)

Olen miettinyt miten käyttää vanhoja karkkitankojani pakettien koristeluun, ja jälleen kerran mattamusta spray kiirehti avuksi - karkkitanko muuttui lakritsitangoksi! Pitää varoittaa lahjansaajaa vain siitä, ettei parane mennä maistamaan. ;)

Suosittua soodataikinaakin tuli kokeiltua, tein muutamat koristeet kuuseen jo olemassaolevien kaveriksi. Ensi vuonna pitää tehtailla lisää, sen verran helppoa ja mukavaa se touhu oli! Sotkuista kylläkin...
Enää päivä, iiks! 

3 comments

 1. Kauniita paketteja ja ihastuttavia koristeita, en edes hiffannut, että ne olivat käsintehtyjä! Enää yksi yö, niin niitä pääseekin jo availemaan :) Rauhallista joulunodotusta!

  ReplyDelete
 2. Huiman kauniit paketit sinulla! Yksinkertaista ja silti koristeellista. Leppoisaa joulunaikaa!

  ReplyDelete
 3. Ihania paketteja! <3 Harvoin näkee paketteja, joihin on panostettu noin paljon.


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi
  Käy osallistumassa blogini uusimman postauksen haasteeseen!

  ReplyDelete