JOULUKORISTELUJA

Viikko sitten sain vihdoin koristeltua kotia joulukuntoon, hyvin maltillisesti tosin. Tällä kertaa pääosassa saavat olla kynttilät, kukat ja jouluvalot. Huomenna voisi tuoda kuusen sisälle ja koristella sen - viime vuoden alemyynneistä jäi käteen monta kaunista valkoista kuusenkoristetta!

Sanovat, että valkoista joulua ei tänne etelään saada, harmi! Onneksi joulufiilis syntyy muistakin asioista, kuten perinteistä. Sunnuntaina suuntaamme koko perheen kanssa Glimsin talomuseoon katsomaan tiernapoikia ja sen jälkeen syömään ja nauttimaan takkatulen loimusta Bembölen Kahvituvalle. Modernin maailman puristuksessa nuo paikat tuntuvat edelleen aikahypyltä menneisyyteen, ja ennen kaikkea ne ovat lapsuuteni rakasta maisemaa, muutinhan Bemböleen ennen kuin täytin yksi. On ihanaa, että edelleen ei tarvitse kuin kävellä metsän poikki lapsuudenkotiin, mutta sille tulee tietysti loppu kun tästä asunnosta lähdemme. Toivottavasti ei liian kauaksi kuitenkaan...:)

Tukholmassa käydessäni ostin kasan Hobstar-laseja, jotka maksoivat huomattavasti vähemmän kuin Suomessa! Säästöä se on pienikin säästö, tuumasin raahatessani raskasta pakettia pitkin keskustaa melkein myöhästyen laivasta kantamusteni takia...


Ihanaa joulunodotusta kaikille, viikko enää!

2 comments

 1. Huh, aika on mennyt kyllä aivan liian nopeasti vuoden loppupuolella. Enää viikko ja sekin menee varmasti hujauksessa :) Tykkään ihan mielettömästi tuosta kävyin koristellusta kynttilläboksista, teillä näyttää muutenkin aivan kuvankauniilta! Ja ah, kahvitupa <3 Siellä tuli käytyä useamminkin kun asustelin lähempänä, en ole tainnut käydä siellä muutamaan vuoteen ja ehdin unohtaa koko paikan. Pitää piipahtaa paikanpäällä seuraavan Ikeareissun yhteydessä, sieltä saa(tai ainakin silloin sai) nimittäin mun makuuni täydellistä kahvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos taas ihanasta kommentista! Kynttiläboksia raahasin hartaasti pitkin Tallinnaa tehtyäni hyvän alelöydön, noista saa Suomen maalla maksaa tuplasti enemmän :D

   Kahvituvalla on aina hyvä tunnelma, ja parempi kahvin ollakin hyvää kun kerta kahvitupa on...itse en sitä juo (outo, tiedän) niin en osaa kommentoida kuin ruokaa. Ihan hyvää kotiruokaa, ei enempää eikä vähempää!

   Ihanaa joulua sinulle :)

   Delete