LASIKUVUN ALLA

Olen pitkään miettinyt hienon lasikuvun ostamista; siis sellaisen jonka sisälle voisi laittaa esineitä näytille, mutta en odottanut löytäväni sitä Jyskin jouluvalo-osastolta! Sieltä kotiutin hienon kuvun kuparialustalla, jonka pohjasta tuleee ledivaloketju. Paitsi että tuote on mielestäni itsessään jo todella hieno, valonauhan saa helposti poistettua sitä rikkomatta ja näin kupu kelpaa kaikkeen muuhunkin käyttöön, alustalla tai ilman.

Olen sen verran harakka, että olen nyt tuijotellut tuota valoa vasten kiiltävää alustaa aina makuuhuoneessa ollessani, kaikki kuparinen sopii täydellisesti tuon pöydän päälle! En tosin tiedä maltanko odottaa jouluvalosesongin loppuun asti ottaakseni kuvun muuhun käyttöön... :)

Ja löydöksihän tämän teki myös hinta: vaivaiset 10 euroa! 7 comments

 1. Hei! Onpa kiva ja erilainen jouluvalo Ei tulisi tosiaan heti mieleen tuolta lähteä etsimään, hyvä kun vinkkasit. :) Ihanan seesteisen ja kauniin näköinen blogi sekä koti sinulla, kiitos kun jätit kommentin, niin löysin tänne!

  ReplyDelete
 2. Onpa kiva idea! Hyvä, että kommentoit blogiini, niin löysin tänne. Seurailemaan jään minäkin!

  ReplyDelete
 3. Gian blogista löysin tänne... terkkuja pohjoisesta !

  Kiva lamppu ja sopii hyvin juurikin makkariin, loistava tunnelmavalo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos terveisistä ja tervetuloa lukijaksi! Mukavaa, että tuo lamppu on viehättänyt jo useampaa, se tosiaan on ihana :)

   Delete
 4. $("#header h1").fitText(1.2, { minFontSize: '24px', maxFontSize: '50px'});