BLOGGAAJASTA

Hei ja tervetuloa! 

 Olen Minna, 28-vuotias paljasjalkainen espoolainen, jonka oman elämän ying ja yang ovat seikkailut ulkomailla ja rauhassa vietetyt kotipäivät. Erityisesti luontomatkailu ja patikointi ovat sydäntäni lähellä, ja kotona ollessani sisustan paikkoja skandinaavista tyyliä mukaillen. Innostun herkästi ja kun keksin jotain, on avopuolisollakin haasteita pysyä perässä! 

Luonteeltani olen taivaanrannanmaalari, elämästä nautiskelija ja pennostenlaskija joka haluaa yleensä sekä syödä että säästää kakun. Osa-aikatyöläiseksi ryhdyttyäni on tullut opittua, että minkä rahassa menettää, sen parantuneessa elämänlaadussa saa takaisin. Rakastan tehdä asioita käsilläni ja nautin kaikesta kauniista, oli se sitten hyvin tehty ruoka-annos, sisustusasetelma tai onnistunut asukokonaisuus. Silloin tällöin intoudun pohdiskelemaan suhdettani kulutukseen ja rahankäyttöön. 

Tällä hetkellä etsinnässä on unelmien koti, johon ankkuroitua tuleviksi vuosiksi ja onpa suunnitelmissa niinkin hulluja juttuja kuin taloudellisen riippumattomuuden saavuttaminen parinkymmenen vuoden päästä. Ehkä.
  Pitäähän sitä haaveita olla! ;)Yhteydenotot:

kotonakaukomailla@gmail.com