TAIDEKOKEILUJA


Nykyään tulen piirtäneeksi todella harvoin, mutta innostuin toissailtana tekemään kokeiluja vesivärien ja lyijykynän kanssa nähtyäni todella kauniita teoksia muilta. Nappasin malliksi kuvauksellisen amerikkalaislaulajan ja tällainen tulos siitä syntyi! Pieniä virheitä siellä täällä kun vesivärit eivät harhaan menneitä siveltimenvetoja anteeksi anna, mutta lopputulokseen olen sen verran tyytyväinen, että uskallan sen tässä julkaista. Pahoittelut kuvien järkyttävästä laadusta, osa on otettu illalla ja lyijykynän haaleaa jälkeä on muutenkin vaikea saada kuvaan taltioitua. Näyttää luonnossa paremmalta. ;)
Mitä mieltä, hitti vai huti? :)

7 comments

 1. Ooh! Ehdottomasti hitti! Kaunista jälkeä. :)

  ReplyDelete
 2. Wow, oletpa lahjakas! Itsehän en osaa piirtää kuin tikku-ukkoja, siksi olen aina niin vaikuttunut kun näen jonkun osaavan piirtää tai maalata noin hienosti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista sanoista! :) Tiedän kyllä tunteen itsekin, vaikka jotain osaankin niin aina yhtä hämmästynyt olen kun näen sellaista mihin en itse ikipäivänä pystyisi! Kannustaapa ainakin harjoittelemaan...:)

   Delete
 3. Oi kaunis! Parisen vuotta sitten maalailin muutaman aavistuksen saman tyyppisen maalauksen ja tavoitteena oli saada juuri tuollainen muutamilla harkituilla siveltimen vedoilla toteutettu työ. No joo, en kyllä siinä onnistunut ollenkaan noin hyvin. :D
  Taitava olet!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! :) Varmasti sinunkin työ oli todella hieno! Rohkeasti esille vaan oma taide. :)

   Delete
 4. Todella upea! Nyt tuli sellanen fiilis, että tekis itekki mieli tehdä tuon tyylinen maalaus :D

  ReplyDelete